Colegiul Tehnic Reșița

„Educația este mișcarea de la întuneric la lumină.”

ctr44e-learning este un spațiu virtual unde ne propunem să dezvoltăm resurse utilizate pentru a comunica, crea, difuza, stoca și gestiona informații educaționale în scopul obținerii unei îmbunătățiri și chiar a unei restructurări a modului de predare-învățare-evaluare prin adaptarea curriculumului la cerințele societății informatizate.

e-learning se referă la crearea, utilizarea și gestionarea aplicațiilor și proceselor tehnologice informaționale și de comunicație adecvate învățării și evaluării. În esență este o rețea care permite transferul de competențe și cunoștințe.

Aplicațiile și procesele de e-learning includ învățarea bazată pe Web, calculator, clase virtuale și colaborare digitală.

Tehnologia web, folosită ca unul din factorii de bază ai inovației în educație, poate crea efecte pozitive în creșterea autonomiei elevilor, învățarea colaborativă și eficiența predării. Tehnologia este mecanismul care furnizează conținut învățării. Aceasta facilitează modul în care elevii primesc informațiile.

M 1 - ______________________________

M 2 - ______________________________

M 3 - ______________________________

M 4 - ______________________________

M 5 - ______________________________

M 6 - ______________________________

M 7 - ______________________________

M 8 - ______________________________

M 9 - ______________________________

M 10 - ______________________________

M 11 - ______________________________

M 12 - ______________________________

M 13 - ______________________________

M 14 - ______________________________

M 15 - ______________________________

elearn